Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ισλανδία

Ακίνητα προς πώληση στην Ισλανδία

Παρά την πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα για το κλίμα, η μέση τιμή ακίνητης περιουσίας στην Ισλανδία παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση τα τελευταία τρία χρόνια.

Η μέση αύξηση είναι 6%, έναντι 4,1% που καταγράφηκε το 2015. Η Ισλανδία κερδίζει την πρώτη θέση για πρώτη φορά από το 2006, όταν ξεκίνησε ο δείκτης παγκόσμιων τιμών κατοικίας.

Το νησί ανέφερε ένα εκπληκτικό 14,7%. Η αυξανόμενη οικονομία, δύο μειώσεις των επιτοκίων και μια αυξανόμενη συμμετοχή ξένων επενδυτών συμβάλλουν στην εξήγηση της αύξησης κατά 9% των μέσων τιμών των ακινήτων προς πώληση στην Ισλανδία τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Το Ρέικιαβικ χαρακτηρίζει τις έγχρωμες στέγες, τα εκθαμβωτικά φώτα του βορρά και έναν σημαντικό συμβιβασμό στο μέτωπο της ενέργειας. Με μόνο 115 χιλιάδες κατοίκους, η πρωτεύουσα της Ισλανδίας είναι σε θέση να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο και ο στόχος της είναι να καταστεί εντελώς ανεξάρτητος από τη χρήση ορυκτών καυσίμων για το 2050 και να γίνει μια «οικονομία υδρογόνου».

Η υψηλή ποιότητα ζωής αντανακλάται στην ιδιοκτησία για τις τιμές πώλησης. Η αγορά κατοικιών στο Ρέικιαβικ γνώρισε έκρηξη τόσο από πλευράς τιμών όσο και πωλήσεων τα τελευταία πέντε χρόνια. Μεταξύ του δεύτερου εξαμήνου του 2016 και όλων των τιμών του 2017 για πώληση ακινήτων στην Ισλανδία, αυξήθηκαν κατά 13% κατά μέσο όρο, με αιχμές 15%. Η μέση τιμή πώλησης ενός διαμερίσματος σήμερα είναι περίπου 450 χιλ. Ευρώ.

Η Ισλανδία αλλάζει το δέρμα. Και αποφάσισε να το κάνει ενισχύοντας την καλλιτεχνική σκηνή της πρωτεύουσας του Ρέικιαβικ, μετατρέποντας την πρώην βιομηχανική περιοχή του λιμανιού σε πολιτιστικό κόμβο, περιλαμβάνοντας καταστήματα ιδεών, στούντιο καλλιτεχνών, κλαμπ, ξενοδοχεία, αίθουσες εγγραφής και το πρόσφατο, το σπίτι του Μάρσαλ. Εγκαινιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο, είναι ένα παλιό εργοστάσιο ρέγκας μετασχηματισμένο από το στούντιο Kurt og Pí αρχιτέκτονες σε ένα μεταμοντέρνο πόλο που φιλοξενεί το στούντιο και τη γκαλερί αφιερωμένη στον Olafur Eliasson και δύο καλλιτέχνες τρέχουν χώρο που έχουν γράψει την ιστορία της ισλανδικής σκηνής τέχνης: και το Μπανγκ και το Μουσείο Ζωτικής Τέχνης.

  •  
    Μετακίνηση στην Ισλανδία: όλες οι πληροφορίες μόλις με ένα κλικ μακριά!

    Μάλλον μια από τις πιο ανεξερεύνητες αλλά ταυτόχρονα πιο ιδιαίτερες, η Ισλανδία είναι για πολλούς ένας τρόπος διαφυγής από την καθημερινή ζωή, για άλλους, μια έγκυρη εναλλακτική λύση για να μπορέσει να αλλάξει ριζικά τη ζωή. Όλοι μας συχνά έχουμε αυτή τη σκέψη που χτυπάει στο κεφάλι μας, αυτή τη μικ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 37128

Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Ισλανδία, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

800,000.00EUR
Πώληση
Αγροτική επιχείρηση

260000 m²
Υπέροχο αγρόκτημα στην ανατολική Ισλανδία με 7 κτίρια! Το Stóri-Bakki βρίσκεται στην καρδιά της ανατολικής Ισλανδίας, μόλις 25 χιλιόμετρα μακριά απ...
Cod. 4957

Πώληση Χωράφι, Ισλανδία, Grímsey, Grimsey, Grimsey

1,000,000.00EUR
Πώληση
Χωράφι

2500 m²
γη προς πώληση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB